RSS Feed
jun 9

Katinka Simonse bij Pauw en Witteman 14 mei 2009

Bring on the comments

 1. eternalmirror schreef:

  je bent echt ziek als je zo speelt met de levens van individuen, ik vind dit echt afschuwelijk en snap niet hoe u dit kunt doen. vooral dat stuk over het doodgooien van kuikentjes tegen de muur! ze zouden u eens moeten mishandelen en daarna vermoorden kijken hoe u dat vind. doe toch normaal en ga schilderen en laat de dieren met rust!!!

  trut!!!

 2. marjolein schreef:

  ben je nog verbaas ook dat je dreig mail en brieven krijgt?
  ow wat hou jij je van de domme!
  als ik jou een keer tegen kom breek ik jou nek!
  jij hebt echt geen gevoel in je donder he!
  hoe kan je dit nu doen het zijn onschuldige dieren die niet kunnen praten! misschien maar goed ook anders werd je door hun ook bedreigd!
  dan kan je wel de kunstacademie gevolgd hebben, maar je begrijpt nog steeds niet wat kunst is en je bent zeker geen kunstenares nee je bent gewoon een dieren hater, die er op geilt om dieren te vermoorden en te vermaken in kunst! ik weet zeker dat je je zelf er elke avond op vingert! vuile gek dat je er bent! maar je moet toch wat he, want waarschijnlijk kan je niet beeldhouwen of schilderen, nee wat gaat ze dan doen, dieren VERMOORDEN in de naam van kunst, dieren zijn geen kunst objecten! waarom doe je het nu echt, want ik kan niet geloven dat je het zelf ook kunst vindt! en JE EIGEN KAT vraagt toch zeker niet aan je of dat je een tas van haar wilt maken! heb je niet van dat beesie gehouden? blijkbaar niet want ik zou mn eigen katten niet kunnen vermoorden ook al zijn ze ziek! wat ik betwijfel of dat die van jou ziek was! jij zelf wel, je moet maar eens met psychiater gaan praten!
  maar goed je wilt natuurlijk ook nog horen dat ik ook een tas van je wil maken, dan kan je dat weer in je hilarische boek zetten, ik vind het echt wel grappig wat ze allemaal met jou willen doen, ik hoop dat ik nog een keer aan de beurt ven voordat iemand anders het al gedaan heeft haha, maar ik ga dat niet zeggen want je bent het niet waar om verder te gaan als kunst, nee jij moet gewoon dood en ergens verbrand worden zodat er niks van jou over is want je ben in mijn ogen gewoon een stuk stront dat opgeruimd moet worden! ik hoop dat een agressieve pitbull jou pakt en lekker langzaam dood bijt! en dan natuurlijk in naam van de kunst;) maar ff serieus, als je nu zoveel dreig mail krijgt, waar je zelfs een boek over schrijft wat dient als haard vuur of waar je je reet mee kan af vegen, zal je er dan niet gewoon mee stoppen? snap je dan niet dat wij je duidelijk proberen te maken dat dit niet normaal is, en dat het veel dieren liefhebbers pijn doet! als je in Amerika zou wonen was je allang berecht tot levenslang als je dat maar weet, dus ik denk dat je tot nu toe geluk hebt dat je een Nederlander bent! maar goed ik heb nu wel genoeg worden aan je vuil gemaakt, je bent gewoon een vieze vuile gore zieke harteloze tyfus teef die het niet verdient om zoveel geld te verdienen aan moord!

 3. marjolein schreef:

  ben je nog verbaas ook dat je dreig mail en brieven krijgt?
  ow wat hou jij je van de domme!
  als ik jou een keer tegen kom breek ik jou nek!
  jij hebt echt geen gevoel in je donder he!
  hoe kan je dit nu doen het zijn onschuldige dieren die niet kunnen praten! misschien maar goed ook anders werd je door hun ook bedreigd!
  dan kan je wel de kunstacademie gevolgd hebben, maar je begrijpt nog steeds niet wat kunst is en je bent zeker geen kunstenares nee je bent gewoon een dieren hater, die er op geilt om dieren te vermoorden en te vermaken in kunst! ik weet zeker dat je je zelf er elke avond op vingert! vuile gek dat je er bent! maar je moet toch wat he, want waarschijnlijk kan je niet beeldhouwen of schilderen, nee wat gaat ze dan doen, dieren VERMOORDEN in de naam van kunst, dieren zijn geen kunst objecten! waarom doe je het nu echt, want ik kan niet geloven dat je het zelf ook kunst vindt! en JE EIGEN KAT vraagt toch zeker niet aan je of dat je een tas van haar wilt maken! heb je niet van dat beesie gehouden? blijkbaar niet want ik zou mn eigen katten niet kunnen vermoorden ook al zijn ze ziek! wat ik betwijfel of dat die van jou ziek was! jij zelf wel, je moet maar eens met psychiater gaan praten!
  maar goed je wilt natuurlijk ook nog horen dat ik ook een tas van je wil maken, dan kan je dat weer in je hilarische boek zetten, ik vind het echt wel grappig wat ze allemaal met jou willen doen, ik hoop dat ik nog een keer aan de beurt ven voordat iemand anders het al gedaan heeft haha, maar ik ga dat niet zeggen want je bent het niet waar om verder te gaan als kunst, nee jij moet gewoon dood en ergens verbrand worden zodat er niks van jou over is want je ben in mijn ogen gewoon een stuk stront dat opgeruimd moet worden! ik hoop dat een agressieve pitbull jou pakt en lekker langzaam dood bijt! en dan natuurlijk in naam van de kunst;) maar ff serieus, als je nu zoveel dreig mail krijgt, waar je zelfs een boek over schrijft wat dient als haard vuur of waar je je reet mee kan af vegen, zal je er dan niet gewoon mee stoppen? snap je dan niet dat wij je duidelijk proberen te maken dat dit niet normaal is, en dat het veel dieren liefhebbers pijn doet! als je in Amerika zou wonen was je allang berecht tot levenslang als je dat maar weet, dus ik denk dat je tot nu toe geluk hebt dat je een Nederlander bent! maar goed ik heb nu wel genoeg worden aan je vuil gemaakt, je bent gewoon een vieze vuile gore zieke harteloze tyfus teef! Die het niet verdient om zo veel geld te verdienen aan moord!

 4. max schreef:

  heey,

  ik vind het wel leuke kunst hoor!
  we eten wel dieren en als je dan dieren gaat opzetten komt er meteen gezeur! ik doe mijn kring over jou. kringen zijn eigenlijk kleine spreekbeurten dus ik moet wat over je vertellen maar ik kan niet heel erg veel informatie vinden. ik heb dat filmpje gezien toen je bij pauw en witteman was en ik vind de dreigberichten die je krijgt wel een beetje te erg. maar iedereen heeft natuurlijk een eigen mening maar ik wil nog wel zeggen ik vind dit wel vet!

 5. Peter Clements schreef:

  You are a sick horror of a creature. I look forward to the day when we can see you displayed as ‘art’ the same as you display these animals. You are a vile waste of life

 6. jh schreef:

  Hi Tinkebell,

  Ik vind je erg leuk!

  Groeten

 7. Betsy schreef:

  Hallo Katinka, heb net je column in One world gelezen over de appelchips. Nu durf ik geen meusli meer te eten. Jij nog wel?
  Dit kan toch niet. Voor hetzelfde geld werkt er iemand met aids. Hopelijk kun jij me vertellen dat dit nu niet meer gebeurt.

  Bezorgde moeder/oma

 8. Peter schreef:

  Beste Katinka,

  Goed dat je de hypocrisie van de dubbele standaarden in de maatschappij blootstelt. Ik ken je werk en imago eigenlijk nog niet, maar ben ironisch genoeg via de kortzichtige anti-Tinkebell Facebook petities bij je kunstwerken uitgekomen. Het kost veel lef om zo te werk te gaan, iets wat ik heel erg respecteer. Ook de mate van zelfopoffering voor kunst en een groter doel is iets wat mij als intrigerend aandoet, en mijn hoop in de mensheid weer voor een deel bevestigd. Als je tijd hebt, zou ik graag een mailwisseling met je aangaan, aangezien ik heel benieuwd ben naar je ideeën en visies over kunst en de wereld, zelf een kunstenaar zijnde.

  hoogachtend,

  Een nieuwe fan

 9. jaime schreef:

  I HOPE YOUR KARMA FINDS YOU, BREAKS YOUR NECK, AND SKINS YOU ALIVE….I WOULD LOVE TO SEE SOMEONE CARRYING A “TINKEBELL” (FUCKING STUPID CUNT NAME) PURSE….YOU ARE NOT AN ARTIST. YOURE A JOKE. I HOPE YOU DIE OF CAT SCRATCH FEVER….

Leave a Reply

Oranjematch.nl | Daten

Oranjematch.nl | Daten